Peste 14 metri cubi de cherestea de molid și lemne de foc confiscate de polițiști

484

Marți, 14 ianuarie, la ora 08.50, pe D.N. 76, la intersecția cu drumul spre localitatea bihoreană Sârbești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștei au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din municipiul Beiuș, în timp ce transporta cu o autoutilitară 10,93 metri cubi de cheresteagrinzi de molid, având avizul de însoțire expirat.

Materialul lemnos, în valoare de 6.984,27 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodia Ocolului Silvic Sudrigiu. Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010 rep., cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Tot marți, 14 ianuarie, la ora 12.25, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au  depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din comuna Biharia, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3,40 metri cubi de lemne de foc,de esență fag, fără documente legale de provenienţă.

Materialul lemnos, în valoare de 455  de lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.