Peste 120 de jandarmi vor asigura ordinea publică, cu ocazia manifestărilor religioase și artistice dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României

299
Jandarmi din alesd
 

Peste 120 de jandarmi vor asigura ordinea publică, cu ocazia manifestărilor religioase și artistice dedicate sărbătoririi: Zilelor Sfântului Apostol Andrei, deschiderea Târgului de Crăciun și a manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României.  

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii bihoreni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia manifestărilor din spațiul public, ce se vor desfășura pe raza județului Bihor 

Jandarmii, împreună cu cadre ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, ale altor structuri din Ministerul Afacerilor Interne şi cu personal din cadrul Poliţiei Locale, vor colabora în scopul respectării legalităţii, prevenirii şi descurajării unor acţiuni menite să tulbure ordinea şi liniştea publică sau a unor manifestări de violenţă pe timpul acestorevenimente.

Având în vedere faptul că organizatorii estimează prezenţa unui public numeros la aceste activități,recomandăm participanţilor:

    să manifeste răbdare, să respecte indicațiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
     • în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială sau este tulburată ordinea şi liniștea publică, sunt rugați să solicite sprijin prin sistemul unic de urgenţă „112” sau direct la forțele de ordine aflate în teren;
     • sfătuim persoanele care participă împreună cu minori la spectacolele organizate în aer liber, să acorde o atenţie sporită acestora.

De asemenea sâmbătă 30 noiembrie, vom participa cu efective, atât pentru asigurarea ordinii publice, cât şi cu un pluton de onor la activităţile desfăşurate în localităţile Vadu Crişului şi Aleşd, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Duminică, 1 Decembrie, jandarmii bihoreni vor asigura ordinea publică şi la ceremonialurile militare dedicate Zilei Naţionale a României. Totodată vom participa cu un plutonde cadre, alături de autospeciale şi câini de serviciu, la parada militară organizată de Garnizoana MunicipiuluiOradea, în semn al respectului pentru cei care au luptat la făurirea României Mari.

Accentuăm faptul că menținem un dialog direct şi permanent cu cetăţenii prezenţi la aceste manifestări, prin personal specializat
, având ca semn distinct, înscripţionat cuvântul: DIALOG. 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.