Peste 115 metri cubi de lemne, de esență fag și brad, confiscați valoric de polițiști

789
lemne confiscate
Foto caracter ilustrativ

Peste 115 metri cubi de material lemnos, în valoare de aproape 15.000 de lei, expediați fără documente legale, confiscați valoric de polițiștii bihoreni.

 

Joi, 20 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Delicte Silvice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, alături de specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Oradea, au constatat, în urma controlului efectuat la o societate comercială cu localitatea bihoreană Munteni, că reprezentanții acesteia ar fi expediat, în perioada 22 august – 14 octombrie 2019, 115,96 metri cubi de lemne, de esență fag și brad, fără proveniență legală.

Agentul economic a fost sancționat contravențional, de polițiștii bihoreni, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.171/2010.

Totodată, materialul lemnos expediat fără documente legale, în valoare totală de 14.885,24  de lei, a fost confiscat valoric.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.