Peste 100 metri cubi de lemne în valoare de 12.728 lei, confiscați valoric de polițiști

1062
Lemne
Foto caracter ilustrativ

Peste 105 metri cubi de lemne, de diverse specii, expediate fără documente legale, în valoare de 12.728 lei, confiscate valoric de polițiștii bihoreni de la o societate comercială.

Vineri, 17 ianuarie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Delicte Silvice au constatat, în urma unui control efectuat la o societate comercială cu sediul în localitatea Mărgău, județul Cluj, că reprezentanții acesteia ar fi expediat, în perioada 14 – 31 august 2019, dintr-o partidă din zona Valea Drăganului, județul Bihor, 105,21 metri cubi de lemn, de diverse specii, fără proveniență legală.

Agentul economic respectiv a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos, în valoare de 12.728 de lei, a fost confiscat valoric.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.