Peste 100 de pomi de Craciun confiscati intr-o singura zi

369
pomi de Craciun confiscati
 

Luni, 16 decembrie, la ora 03.00, pe D.N.76, în localitatea bihoreană Brătești, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din comunaArieșeni, județul Alba, în timp ce transporta cu o autoutilitară 96 de pomi de Crăciun, specia brad, nemarcaţi şi fără documente legale de transport.

 

Brazii fără documente legale, în valoare totală de 2.830 de lei, au fost confiscaţi și predaţi la Ocolul Silvic Beiuș, iar conducătorul auto a fost sancționat contravenșional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Tot luni în intervalul orar 06.00 22.00, polițiștii Secţiei nr.8 de Poliţie Rurală Tinca împreună cu reprezentanți ai D.S.V. Bihor, Ocolului Silvic Tinca și ai R.A.R. Bihor au acţionat pe raza de competență pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și pentru siguranța tuturor participanților la traficul rutier.L

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate 68 de persoane, au fost verificate 46 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 2.610 lei, din care opt pentru nerespectarea legislației rutiere și trei pentru comiterea unor delicte silvice.

În cadrul acțiunii au fost confiscați 30 de pomi de Crăciun, specia brad, nemarcați, oferiți spre vânzare într-o piață din localitatea bihoreană Tinca.

Brazii nemarcați, fără documente legale, au fost ridicaţi în vederea confiscării şi predaţi la Ocolul Silvic Tinca.

 

Urmărește-ne și pe Google News