Peste 100 de persoane s-au adunat în fața Colegiului Medicilor Bihor, pentru a o susține pe dr.Flavia Groșan

8326
dr.Flavia Groșan
Foto ©️ bihon.ro

Doctoriţa Flavia Groşan a fost audiată, luni, la Colegiul Medicilor Bihor, pentru a explica declaraţiile controversate făcute în ultimele zile în spaţiul public.

Update: Președinta Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiș, a anunțat, după audierea doctoriței Flavia Groșan că aceasta nu primește nicio sancțiune pentru declarațiile controversate pe care le-a făcut în spațiul public. „Doamna doctor va continua să își trateze pacienții exact cum a făcut-o până acum. Comisia de etică şi deontologie nu poate să dea nicio sancţiune.”, a precizat dr. Carmen Pantiș.

UPDATE! dr.Flavia Groșan a ieșit de la audiere.

„Am posibilitatea să apăr un om. De aceea prezența mea sper să o ajute. În privirea ei și în zâmbetul ei am văzut că e omenoasă. Nu o cunosc personal, nu am fost tratat de dânsa, și să sperăm că nu vom ajunge niciodată să fim tratați de dânsa. Este o nedreptate și îmi face impresia că se va pregăti să o îndepărteze de tratament. Țara asta pe toată lumea îndepărtează, important e să fii român. Zilnic mor 100 de oameni, nu se urmărește nimic, decât să moară oameni. Am avut trei sau patru colegi de facultate, din Timișoara care s-au îmbolnăvit de COVID și s-au vindecat. Din Oradea nu am avut apropiați care au fost bolnavi, cunoștințe am mai avut, dar prieteni nu”, a spus unul dintre participanții la protest.

Vezi mai jos imagini de la eveniment!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.