Personalul Curții de Apel Oradea nu este infectat cu COVID-19

305

În continuarea demersului de informare corectă a justițiabililor care în această perioadă sunt implicați în proceduri judiciare la Curtea de Apel Oradea, a avocaților și a celorlalți participanți, vă aducem la cunoștință că, în cursul zilei de marți, 4 august 2020,  personalul Curții de Apel Oradea a fost testat în vederea depistării unor eventuale infecții cu virusului COVID 19, prin metoda pooling, rezultatul testării fiind negativ. 

Reamintim că în cursul zilei de vineri, 31.07.2020, o persoană a fost confirmată ca fiind purtătoare a virusului COVID 19, iar alte două persoane au fost plasate în carantină la domiciliu, în urma anchetei epidemiologice efectuată de Direcția pentru Sănătate Publică Bihor, fără ca acestea să dezvolte până în prezent simptome ale infecției cu virusul COVID 19. 

Au fost dispuse măsuri administrative în vederea dezinfectării tuturor spațiilor destinate personalului, precum și a celor destinate accesului publicului pentru eliminarea oricărui risc de transmitere a virusului. 

Activitatea instanței nu a fost afectată, aceasta fiind oricum restrânsă în această perioadă strict la soluționarea cauzelor cu caracter urgent, ca urmare a intrării în vacanța judecătorească, începând cu data de 1 august 2020 până la  31 august 2020.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.