PERSOANĂ DISPĂRUTĂ. L- AŢI VĂZUT?

680
VENKLI ISTVAN
VENKLI ISTVAN

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Polițiștii Postului de Poliție Șimian din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați la 21 decembrie, în jurul orei 09.20, de familia unui bărbat de 45 de ani, din localitatea Șimian, județul Bihor – VENKLI ISTVAN – că, în cursul zilei de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 00.30, acesta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, greutate aproximativ 85 de kg., constituție normală, faţă ovală, ochi verzi, ten deschis, păr șaten. Are câte un tatuaj pe ambele antebrațe.

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă gri închis, cu glugă maro, pantaloni sport, negri, inscripționați, bluză roșie cu glugă, pantofi sport albi.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.