PERSOANĂ DISPĂRUTĂ: Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112

311
Foto POPA LUCREȚIA

POPA LUCREȚIA,de 80 de ani, din comuna Roșiori, sat Roșiori, județul Bihor, a plecat de la domiciliu la 2 noiembrie a.c. fără a anunța familia și nu a mai revenit.

 

SEMNALMENTE: înălţime 1,50 m, greutate 45 kg., faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr cărunt, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Pantaloni negri, din catifea, pulover verde cu albastru, batic negru și încălțăminte maro, din cauciuc.

 

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

 

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei !

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.