PERSOANĂ DISPĂRUTĂ AŢI VĂZUT-O?

475
LUPȘA ANA
LUPȘA ANA

Polițiștii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia – Postul de Poliţie Sîrbi au fost sesizați la 3 septembrie a.c., de familia unei femei de 76 de ani, din comuna Sîrbi, sat Sîrbi, judeţul Bihor – LUPȘA ANA – că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 3 septembrie 2020, în jurul orei 08.00 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,60 m, greutate 50 kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi verzi, păr cărunt.

ÎMBRĂCĂMINTE: Pantaloni negri, bluză galbenă, vestă maro, iar în picioare poartă șlapi din cauciuc.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.