Patru tineri au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina

1754
ambulanta_noaptea
Foto caracter ilustrativ

Patru tineri au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, accidentul având loc în afara localității bihorene Chiribiş.

Potrivit polițiștilor, vineri, 31 decembrie, la ora 01.35, pe D.N.19/B, în afara localității bihorene Chiribiş, un tânăr de 19 ani, din comuna Ineu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Chiribiş – Marghita, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţile de drum, într-o curbă uşoară spre dreapta, pe un carosabil cu denivelări, semnalizat corespunzător, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin partea dreapta şi s-a răsturnat pe un câmp.

În urma accidentului rutier, atât conducătorul autoturismului, cât și trei tineri de 24, 18 și 13 ani, pasageri ai săi, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.