Patru cetăţeni străini opriţi la graniţa cu Ungaria de polițiștii de frontieră bihoreni

212
Vama Borș
 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș, judeţul Bihor, au depistat patru cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, pe rambleul de cale ferată.

În ultimele 24 de ore , poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borș au observat patru persoane care se deplasau pe jos, către linia de frontieră, pe rambleul de cale ferată. Deoarece acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea verificărilor. 

În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că doi dintre ei sunt cetăţeni din Tunisia, unul din Algeria, iar altul sin Afganistan, cu vârste cuprinse între  21 și 46 ani.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.