Patru autovehicule implicate într-un accident în afara localității Săbolciu

2440

Marți, 27 august, la ora 11.40, la intersecția D.N. 1 cu drumul comunal 46, în afara localității bihorene Săbolciu, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Alba Iulia, județul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Oradea – Cluj, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în timpul deplasării.

 

Astfel, a acroșat din spate un autoturism care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 49 de ani, din comuna Țețchea, județul Bihor. În urma acroșajului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de circulație, în fața unui autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Șuncuiuș, județul Bihor, care, pentru a evita coliziune cu acesta, a acroșat un autobuz, oprit pe drumul comunal 46.

În urma accidentului rutier, o femeie de 44 de ani, din comuna Șuncuiuș, pasageră în cel de-al doilea autoturism și un bărbat de 35 de ani, din comuna Săcădat, pasager în primul autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News