PĂREREA TA E FOARTE IMPORTANTĂ ! Administrația Bazinală de Apă Crișuri supune spre consultare publică documentul “Probleme importante de gospodărire a apelor la nivelul spațiului hidrografic Crișuri”

204

Una dintre cerințele importante ale Directivei Cadru Apă o constituie identificarea problemelor importante de gospodărire a apelor din cadrul spațiului hidrografic.Planul de management al spațiului hidrografic Crișuri este o oportunitate pentru noi toți de a lucra împreună. Documentul este un instrument al cărui scop este îmbunătățirea calității mediului acvatic atât pentru riverani, organizații nonguvernamentale, instituții din resortul de mediu, autorități locale și județene.

În planificarea aferentă perioadei 2022-2027 vor fi stabilite măsuri pentru categoriile de probleme importante de gospodărire a apelor, astfel încât să fie atinse obiectivele de mediu şi să se previnădeteriorarea stării bune a corpurilor de apă de suprafață şi subterane.Documentul supus consultării publice prezintă abordarea noastră asupra problemelor semnificative de gestionare a apelor care vor fi luate în considerare în Planul de management al spațiului hidrografic Crișuri 2022-2027.  Scopul nostru comun este de a avea o viață sănătoasă într-un mediu sănătos, în care apa, ca factor esențial, trebuie să atingă calificativul de starea bună ! director, Ionel Avrigeanu.

Pentru a afla părerea dumneavoastră despre acest document, vă adresăm invitația de a fi parte a acestui proces de consultare prin implicarea directă, astfel încât, să ne sprijiniți în identificarea corectă a problemelor din domeniul gospodăririi apelor din spațiul hidrografic Crișuri, completând chestionarul publicat pe website în secțiunea în secțiunea Consultarea publicului/Documente ale Secretariatului tehnic al Comitetului de Bazin Crișuri:

http://www.rowater.ro/dacrisuri/Continut%20Site/Directive%20Europene/Documente%20ale%20Secretariatului%20tehnic%20al%20Comitetului%20de%20Bazin.aspx

Toate sugestiile, propunerile și comentariile dumneavoastră le puteți transmite scriindu-ne pe adresele de e-mail: dispecerat@dac.rowater.ro, crisuri.pmb@dac.rowater.ro sau crisuri.pmb@gmail.ro,. De asemenea aveți posibilitatea de a solicitaîntâlniri ad-hoc la sediul Administrației Bazinale de Apă Crișuri  din Oradea, strada Ion Bogdan nr. 35.

Procesul de consultare se derulează până în 22 iunie 2020!

Ape curate, responsabilități comune!

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.