15.3 C
Aleşd
luni, 20 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

Oradea se pregătește de sărbătoare!

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  
Ciprian Blejan

În fiecare an, la 20 aprilie, orașul nostru sărbătorește un eveniment major din istoria sa: intrarea trupelor române în Oradea, la 20 aprilie 1919, în frunte cu generalul Traian Moșoiu. Cu această ocazie, Visit Oradea în colaborare cu Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Județean Bihor și Agenția de Management al Destinației Bihor, aduc în Piața Unirii din Oradea un spectacol de excepție susținut de Andra, frații Advahov și o serie de invitați speciali. Pentru orădeni, dar și pentru cei veniți din alte localități pentru a se bucura de acest spectacol complex, va fi, cu siguranță, o seară de neuitat.

- Publicitate -

„Tradițional 2″ este un eveniment pentru toți cei care iubesc muzica și tradițiile românești, un spectacol care se adresează inimilor de toate vârstele. Andra aduce pe scenă un spectacol de o complexitate remarcabilă, un playlist eclectic care abordează diverse genuri muzicale – de la acordurile calde ale muzicii populare, la vibranta energie a popului, de la influențe rock, la ritmurile hip-hop.

Spectacolul este unul cu adevărat unic și datorită vocilor și personalităților invitaților speciali care se alătură Andrei. Fiecare artist contribuie cu un strop de magie, construind împreună o poveste muzicală care unește, inspiră și dăruiește bucurie.

- Publicitate -

„Tradițional 2″ este un eveniment de neuitat pentru români de toate vârstele și va avea loc în premieră în Oradea, în 20 aprilie de la ora 19:00.

Intrarea este liberă.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,526FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI