O tânără drogată a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un copac

1547
drogat la volan-800x533
Foto caracter ilustrativ

Vineri, 6 decembrie, la ora 09.50, pe strada Făcliei din municipiul Oradea, o tânără de 24 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția cartierul Podgoria – Aleea Ștrandului, într-o curbă ușoară la dreapta a pierdut controlul asupra direcției, a lovit un copac din partea dreaptă a direcției sale de deplasare, iar apoi a acroșat gardul unui imobil.

 

În urma accidentului rutier, conducătoarea autoturismului a suferit leziuni ușoare.

În urma efectuării testului rapid de droguri, acesta a ieșit pozitiv, existând suspiciunea că aceasta s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv sau psihotrop. Celei în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentuluirutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.