O persoană angajată a Casei de Pensii Beiuș confirmată cu COVID-19

437

În urma confirmării unui caz pozitiv COVID-19 în data de 22.04.2020 la o persoană angajată a Casei de Pensii Beiuș, DSP Bihor a efectuat o anchetă epidemiologică, în cadrul căreia au fost identificați 15 contacți ai persoanei respective.

Toți contacții au fost izolați la domiciliu și, în conformitate cu metodologiile în vigoare, contacții simptomatici vor fi testați pentru COVID-19. De asemenea, DSP Bihor a dispus efectuarea dezinfecției la sediul Casei de Pensii Beiuș.

Conform precizărilor Casei Județene de Pensii Bihor, plata pensiilor și a ajutoarelor nu va fi afectată, iar activitatea Casei de Pensii Beiuș va fi preluată de către Casa Județeană de Pensii Bihor.

Cetățenii din zona Beiuș pot trimite documentele (ex.: dosare de pensionare) către Casa Județeană de Pensii Bihor fie prin serviciile poștale, la adresa Oradea, str. Dunărea nr. 6, fie prin poștă electronică, la adresele de e-mail: mail@cjpensiibihor.ro, mailbeius@cjpensiibihor.ro.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.