O persoană a rămas încarcerată în urma unui accident

1347
FOTO: INFO Trafic jud. Bihor
 

O persoană a rămas încarcerată în urma unui accident produs miercuri, 03 iulie, pe raza localității bihorene Tarcea.

 

Accidentul s-a produs la orele amiezii, apelul la 112 fiind efectuat la 13:18. Potrivit Biroului de presă al IPJ Bihor, în incident a fost implicat un singur autoturism, care a pierdut controlul direcției și a intrat într-un cap de pod.

Maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca, a precizat că la fața locului au fost mobilizate de urgență trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, Stației Săcueni și de la Stația Valea lui Mihai.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o Ambulanță de tip B2, autospeciala de Descarcerare grea fiind întoarsă din drum deoarece cadrele aflate la fața locului au reușit să evacueze victima în siguranță. Victima era conștientă, a primit primul ajutor la fața locului și a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.