O nouă ediţie a TÂRGULUI LOCURILOR DE MUNCĂ ŞI AL FORMĂRII PROFESIONALE la Oradea

185

Marţi, pe 27 septembrie 2016, o nouă ediţie a TÂRGULUI LOCURILOR DE MUNCĂ ŞI AL FORMĂRII PROFESIONALE organizat de către Top Expo îmreună cu AJOFM Bihor, în calitate de partener instituţional.

 

Cele mai importante companii din Oradea si nu numai, îi aşteaptă pe absolvenţi, şomeri sau pe cei interesaţi de noi oportunităţi în carieră.

Au confirmat până astăzi participarea:

CARREFOUR, PLEXUS, VERNICOLOR, PROFESIONAL ACADEMY, OLIMP IMPEX, SYKES, GAINIKA, PGS SOFA, EBERSPAECHER, CELESTICA, LIMTEX, EMERSON, AUCHAN, CAPIROM, H.ESSERS, INTEVA, ASOCIATIA FOTO OVI D. POP, ADA.

Evenimentul se va desfăşura la LOTUS CENTER din Oradea, în zona magazinului Carrefour între orele 10:00 şi 18:00.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.