O FEMEIE S-A URCAT BEATĂ PE BICICLETĂ, ŞI-A PIERDUT ECHILIBRUL ŞI A CĂZUT ÎNTR-UN ȘANȚ

1932
bicicletă Accident-800x449
Foto caracter ilustrativ

Regulile privind circulaţia pe drumurile publice sunt valabile şi pentru biciclişti. O femeie care a pedalat în stare de ebrietate nu a mai putut controla nici bicicleta, nici propriile reflexe şi a ajuns într-un șanț.

Potrivit polițiștilor bihoreni, joi, 28 noiembrie, la ora 13.58, în localitatea bihoreană Săcueni, o localnică de 48 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe o alee din Parcul Central, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație alcoolică de 1,14 mg./l alcool pur în aerul expirat, la pătrunderea pe D.N. 19B, a pierdut controlul asupra direcției și a căzut în șanțul din partea stângă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului, biciclista a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.