O femeie din Bihor a dispărut de acasă. Aţi văzut-o?

657
Lascu Marcela Cornelia
Lascu Marcela Cornelia

Polițiștii bihoreni fac un apel către persoanele care pot să ofere informații despre Lascu Marcela Cornelia, o femeie de 48 de ani dată dispărută de familie.

 

Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au fost sesizați la 15 octombrie, de familia unei femei de 48 de ani, din localitatea Fegernic, comuna Sîrbi, județul Bihor – LASCU MARCELA CORNELIA – că, în cursul zilei de 12 octombrie, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Aceasta a mai plecat de la domiciliu în repetate rânduri, revenind de fiecare dată de bunăvoie.

SEMNALMENTE: înălţime 1,64 m, greutate aproximativ 93 de kg., constituție solidă, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten.

ÎMBRĂCĂMINTE: Rochie vișinie, vestă de culoare închisă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.