O femeie de 35 de ani a fost spulberată luni de o mașină pe o trecere pentru pietoni din județul Bihor

5416
Ambulanță
Foto caracter ilustrativ

Luni, 23 noiembrie, la ora 17.30, pe D.N.19, în localitatea Biharia, un bărbat de 49 de ani, din Biharia, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Diosig, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat o femeie de 35 de ani, localnică, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea D.N. 19 pe marcajul pietonal, dinspre dreapta spre stânga direcției de deplasare a autoturismului.

În urma evenimentului rutier, femeia de 35 de ani a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.