O altă minoră a dispărut de la casa familială din Oşorhei

370
Kegyes Monika Rozalia
Kegyes Monika Rozalia
 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a cerut miercuri din nou ajutorul bihorenilor pentru găsirea unei adolescente în vârstă de 17 ani, care a plecat pentru a doua oară în ultima săptămână de la o casă de tip familial din Oşorhei, unde este instituţionalizată. 

Potrivit polițiștilor, marţi, 2 noiembrie, în jurul orei 16:00, poliţiştii Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Oradea au fost sesizaţi de reprezentanţii unei case de tip familial din Oşorhei, că în cursul aceleiaşi zile, o minoră – Kegyes Monika Rozalia (17 ani) a plecat voluntar de la casa în care era instituţionalizată şi nu a mai revenit.

Aceasta a mai fost plecată în repetate rânduri, revenind sau fiind găsită de poliţişti, de fiecare dată.

Fata are aproximativ 1,67 m înălţime, aproxi- mativ 50 kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, drept, de lungime medie.

Nu se ştie cu ce era îmbrăcată în ziua dispariţiei. Cei ce o văd sunt rugaţi să anunţe poliția.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.