O adolescentă de 14 ani a fost prinsă beată pe bicicletă. De ameţită ce era, fata s-a dezechilibrat şi a căzut pe şosea

1291
baut pe bicicleta
Foto caracter ilustrativ

Marți, 30 iulie, la ora 03.30, pe D.N. 19/E, în localitatea bihoreană Chiribiș, o minoră de 14 ani, din comuna com Chișlaz, județul Bihor, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe direcția Marghita – Biharia, s-a dezechilibrat și a căzut pe acostament, suferind leziuni ușoare.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că minora prezenta o concentrație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.