Nu stati in case, participati cu incredere la ora de civism!

170

98% dintre români consideră că fericirea copiilor este deplină doar în familie, alături de un tată și o mamă. 3 milioane de români au semnat pentru protejarea acestui drept al copilului și pentru definirea familiei în Constituție. 

 

Coaliția pentru Familie susținută de toate Cultele Creștine din România organizează o ADUNARE PUBLICĂ în Piața Unirii din Oradea, Sâmbătă 22 octombrie 2016 de la ora 11.00 pentru a cere instituțiilor statului român: Curtea Constituțională, Parlament, Guvern, Președinție să intervină pentru deblocarea procesului de modificare a articolului 48 din Constituția României în sensul definirii familiei astfel: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația şi instruirea copiilor.”

Coaliția pentru Familie solicită instituțiilor statului român: Curtea Constituțională, Parlament, Guvern, Președinție să organizeze odată cu alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 Referendumul pentru modificarea Constituției. 

Următorul pas democratic este referendumul pentru firescul familiei.  În decembrie 2016 votăm Familia!


 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.