Nu lăsați aparatele electrice sub tensiune, nesupravegheate!  Incendiu violent la o locuință din cauza unui aparat de radio

855

În noaptea de joi spre vineri, 18 februarie, în jurul orei 00.55, pompierii militari din cadrul Stației Valea lui Mihai au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din Șimian, cel mai probabil din cauza unui aparat de radio lăsat sub tensiune.

 

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la două încăperi și parțial, la acoperișul locuinței, existând un risc ridicat de extindere a flăcărilor la casa învecinată.

Pompierii militari au evacuat din casă o butelie, prevenind producerea unei deflagrații și au acționat timp de aproximativ 50 de minute, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru localizarea și lichidarea focarelor, respectiv pentru protecția clădirii din proximitate.

În urma incendiului, au fost distruse bunurile din două camere (mobilier și aparate electrocasnice) și o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați din acoperișul casei.

Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar echipajele de pompieri au împiedicat extinderea flăcărilor la întregul acoperiș și la casa învecinată, situată la circa 2.5 metri de focare.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, generat  de un aparat de radio lăsat sub tensiune, nesupravegheat.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.