MISIUNE SURPRIZĂ A MASCAȚILOR BIHORENI (foto-video)

562
 

Polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor i-au făcut duminică, o surpriză unui puști de 6 ani din Oradea, căruia i-au cântat „La Mulți Ani!” și i-au dus daruri de ziua lui.

„Luca Alexandru, un copilaș de 6 ani, din Oradea, care este topit după meseria de polițist, dorind ca atunci când va fi mare “să se facă mascat” și-a pus ca dorință de ziua lui, să-i aibă printre invitați pe colegii noștri de la Serviciul de Acțiuni Speciale. Ideea le-a venit părinților, cunoscând pasiunea lui Luca Alexandru pentru uniforma și mașinile de intervenție ale polițiștilor și s-au gândit să-i ofere o surpriză chiar în ziua încare a împlinit 6 ani. Și-au dorit să-i facă o bucurie și să-i îndeplinească dorința, așa că ne-au contactat prin intermediul unui e-mail trimis Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și ne-au rugat să devenim complicii lor. Polițiștii bihoreni au răspuns cu drag inițiativei părinților”, a precizat Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor.

„Ajunși în fața locuinței micuțului Luca Alexandru, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale bihoreni l-au întâmpinat cu mașina de poliție cu sirenele și girofarurile pornite, i-au făcut urări sărbătoritului, i-au oferit un ursuleț mare de pluș, au dat mâna cu el și l-au lăsat să exploreze interiorul mașinii de poliție de care micuțul este fascinat.

Au fost momente magice pentru Luca Alexandru, care le-a mulțumit călduros polițiștilor bihoreni de la acțiuni speciale pentru cadoul oferit, unul pe care cu siguranță și-l va aminti cu plăcere toată viața”, a mai spus ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.