MISIUNE SURPRIZĂ A MASCAȚILOR BIHORENI (foto-video)

590
 

Polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor i-au făcut duminică, o surpriză unui puști de 6 ani din Oradea, căruia i-au cântat „La Mulți Ani!” și i-au dus daruri de ziua lui.

 

„Luca Alexandru, un copilaș de 6 ani, din Oradea, care este topit după meseria de polițist, dorind ca atunci când va fi mare “să se facă mascat” și-a pus ca dorință de ziua lui, să-i aibă printre invitați pe colegii noștri de la Serviciul de Acțiuni Speciale. Ideea le-a venit părinților, cunoscând pasiunea lui Luca Alexandru pentru uniforma și mașinile de intervenție ale polițiștilor și s-au gândit să-i ofere o surpriză chiar în ziua încare a împlinit 6 ani. Și-au dorit să-i facă o bucurie și să-i îndeplinească dorința, așa că ne-au contactat prin intermediul unui e-mail trimis Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și ne-au rugat să devenim complicii lor. Polițiștii bihoreni au răspuns cu drag inițiativei părinților”, a precizat Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor.

„Ajunși în fața locuinței micuțului Luca Alexandru, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale bihoreni l-au întâmpinat cu mașina de poliție cu sirenele și girofarurile pornite, i-au făcut urări sărbătoritului, i-au oferit un ursuleț mare de pluș, au dat mâna cu el și l-au lăsat să exploreze interiorul mașinii de poliție de care micuțul este fascinat.

Au fost momente magice pentru Luca Alexandru, care le-a mulțumit călduros polițiștilor bihoreni de la acțiuni speciale pentru cadoul oferit, unul pe care cu siguranță și-l va aminti cu plăcere toată viața”, a mai spus ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor.

 

Urmărește-ne și pe Google News