MINORĂ DISPĂRUTĂ
AŢI VĂZUT-O?

540
HORVATH GIZELLA MONIKA IOLANDA
HORVATH GIZELLA MONIKA IOLANDA

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

​Luni, 23 mai, la ora 09.30, polițiștii Biroul de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați de familia unei minore – HORVATH GIZELLA MONIKA IOLANDA, de 14 ani, din municipiul Oradea, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu la 22 mai 2022, în jurul orei 22.00 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,70 m înălțime, aproximativ 70 de kg., constituție normală, ten creol, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, lung.

ÎMBRĂCĂMINTE: Maiou albastru cu dungi albe, bluză neagră, colanți negri cu linii albe pe lateral, pantofi sport albi.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.