MINORĂ DISPĂRUTĂ AŢI VĂZUT-O?

372

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

HENDRE IULIANA CRISTINA, de 15 ani, din comuna Sânmartin, sat Rontău, județul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu mătușii sale din localitatea bihoreană Curtuișeni în noaptea de 19 spe 20 iunie 2019 şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,60 m înălțime, 58 kg., constituție atletică, faţă ovală, ten măsliniu, ochi negri, păr negru, de lungime medie, pe antebrațul mâinii stângi are tatuat cuvântul „Aurel”.

ÎMBRĂCĂMINTE: Tricou, pantaloni și pantofi sport, toate de culoare albă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minoreii sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.