Minoră dispărută! Ați văzut-o?

702
ZAMBO DENISA
ZAMBO DENISA

Polițiștii bihoreni fac un apel către persoanele care pot oferi informații despre Zambo Denisa, o minoră de 13 ani din Săcueni, care este dispărută.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați sâmbătă, 11 decembrie a.c., că – ZAMBO DENISA – de 13 ani, din localitatea Săcueni, județul Bihor, a plecat voluntar în cursul zilei de 10 decembrie a.c., în jurul orei 07.45 de la domiciliul din municipiul Oradea și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: 1,50 m înălțime, aproximativ 42 de kg., faţă ovală, ochi negri, păr negru, drept, de lungime medie (până la umeri).

ÎMBRĂCĂMINTE: Blugi de culoare deschisă, pantofi sport negri, bluză neagră, jachetă roz.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.