Minoră de 16 ani dată dispărută. Ați văzut-o?

499

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiune Băile Felix au fost sesizați la 9 septembrie a.c., cu privire la faptul că minora COVACI CARMEN, de 16 ani, din comuna Ineu, sat Ineu, județul Bihor, a plecat voluntar din localitatea Sânmartin, la 6 septembrie , în jurul orei 18.00 şi nu a mai revenit.

Aceasta a mai fost plecată voluntar de la domiciliu în cursul acestui an, fiind găsită de polițiștii orădeni.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,60 m înălțime, 58 kg., constituție atletică, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr negru, de lungime medie, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Pantaloni scurți alb cu negru, geacă roz.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minoreii sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.