Minoră de 15 ani căutată de poliție după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors

1588
CĂLĂU ANTONIA MARIANA
CĂLĂU ANTONIA MARIANA

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

​Polițiștii Postului de Poliție Ciumeghiu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați sâmbără, 6 februarie a.c., în jurul orei 19.30, de familia unei minore – CĂLĂU ANTONIA MARIANA, de 15 ani, din localitatea Ciumeghiu, județul Bihor, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul aceleiași zile, în jurul orei 14.00 şi nu a mai revenit.

​SEMNALMENTE: aproximativ 1,70 m înălțime, 50 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr drept, vopsit roșcat, lungime medie, nu are semne particulare.

​ÎMBRĂCĂMINTE: geacă groasă, verde, pantaloni negri, pantofi sport negri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.