Minoră de 14 ani dispărută. Dacă ați văzut-o, anunțați poliția!

405
REZMIVEȘ DANIELA CLAUDIA
REZMIVEȘ DANIELA CLAUDIA

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

​Sâmbătă, 2 aprilie, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de reprezentanții unei case de tip familial din localitatea Tinca, județul Bihor, că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 21.00, o minoră –  REZMIVEȘ DANIELA CLAUDIA, de 14 ani, a plecat voluntar de la respectiva casă de tip familial din Tinca, în care era instituționalizată şi nu a mai revenit.

​Aceasta a mai fost plecată, revenind sau fiind găsită de polițiști de fiecare dată.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,55 m înălțime, aproximativ 45 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr vopsit roșcat, de lungime medie. 

​ÎMBRĂCĂMINTE: Blugi, geacă neagră, scurtă, pantofi sport maro.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.