MINOR DISPĂRUT. L-AŢI VĂZUT?

698
SIM FLORIN BOGDAN
SIM FLORIN BOGDAN

Oricine poate oferi detalii cu privire la minorul dispărut este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

​Luni, 22 noiembrie, în jurul orei 14.10, polițiștii Poliției Municipiului Salonta din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de familia unui minor de 14 ani, din municipiul Salonta, județul Bihor – SIM FLORIN BOGDAN, că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 07.00, acesta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Acesta a mai fost plecat în repetate rânduri, revenind sau fiind găsit de polițiști de fiecare dată.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,73 m înălțime, aproximativ 50 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi albaștri, păr blond închis, tuns scurt.

ÎMBRĂCĂMINTE: bluză sport albastră, cu dungi albe pe brațe, pantaloni sport verzi, șapcă albastră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.