Minor căutat de poliţiştii bihoreni, după ce a dispărut de la domiciliul

222
CARP BRUCE-LEE JOZSEF
CARP BRUCE-LEE JOZSEF

Oricine poate oferi detalii cu privire la minorul dispărut este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

​Polițiștii Postului de Poliție Gepiu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați miercuri, 9 septembrie a.c., în jurul orei 10.38, de către sora unui minor – CARP BRUCE-LEE JOZSEFde 17 ani, din comuna Gepiu, sat Bicaci, județul Bihor, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 7 septembrie 2020 şi nu a mai revenit.

​SEMNALMENTE: 1,65 m înălțime, aproximativ 60 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, nu are semne particulare.

​ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta acesta la data dispariției.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.