Mesaje anti Covid (în limba română și maghiară) în mijloacele de transport în comun din Oradea

357
 

Pentru protejarea oamenilor și comunităților, pompierii militari bihoreni în colaborare cu Oradea Transport Local S.A., vor desfășura acțiuni complementare de prevenire și limitare a răspândirii noului coronavirus prin afișarea unor mesaje în stațiile și mijloacele de transport în comun, pe raza municipiului Oradea.

 

În completarea măsurilor dispuse la nivel național și județean pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, începând cu data de 29 octombrie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor, în baza Protocolului de Colaborare cu Oradea Transport Local S.A., semnat în anul 2018, a transmis un mesaj text (în limba română și maghiară), către OTL, mesaj ce va fi afișat în stațiile proprii OTL și în mijloacele de transport în comun, pe raza municipiului Oradea.

​Mesajul transmis populației este următorul:

PURTAȚI CORECT MASCA / VISELJEK HELYESEN A MASZKOT”

PĂSTRAȚI DISTANȚA / TARTSAK A TAVOLSAGOT”

În continuare, pompierii Inspectoratului pentruSituații de Urgență “Crișana” asigură suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Coordonare și Comandă a Intervenției (CJCCI) Bihor, coordonat de prefectul județului, Dumitru Țiplea șicontinuă să execute, alături de reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control, verificări pe linia prevenirii și combaterii răspândirii infecției cu virusul SARS CoV-2.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.