19.2 C
Aleşd
duminică, 23 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Medicul şef al UPU-SMURD Bihor, Doctorul Hadrian Borcea şi-a dat azi demisia din funcţie

 

Doctorul Hadrian Borcea a luat decizia în urma hotărârii adoptată joi de Consiliul Local Oradea prin care anumite sporuri acordate asistenţilor medicali sunt acordate la niveluri minime sau deloc.

„Ca urmare a imposibilității de a continua conducerea unui serviciu care va fi grav afectat de Hotărârea de ieri a Consiliului local Oradea, ca urmare a modului lipsit de profesionalism prin care s-a ajuns la această decizie fără o minimă consultare cu profesioniștii din sistem și nu în ultimul rând pentru a se înțelege că nu salariul meu mă îngrijorează, azi am decis să îmi dau demisia din funcția de medic șef si medic primar medicina de urgență al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. Incapacitatea de comunicare cu managerul și neluarea în seamă a nici unuia din argumentele, soluțiile pe care le-am propus în ultimele săptămâni fără să fim informați de ceea ce se pregătea prin această decizie a Consiliului local mi-a demonstrat faptul că nu mai reprezint o resursă pentru acest spital și e momentul sa mă retrag”, a transmis vineri, dr. Hadrian Borcea.

Între 50 şi 100 de asistenţi ai spitalului judeţean sunt afectaţi de această decizie, spune medicul Borcea, potrivit Digi24 Oradea. Medicul Borcea are 50 de ani şi este de peste 25 de ani în medicina de urgenţă. El este şeful UPU a Spitalului Judeţean din Oradea încă de la înfiinţare.

Știre în curs de actualizare …

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,739FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI