Medicii de familie, convocați la instructaj de Direcția Publică de Sănătate Bihor

765
Medicii de familie, convocați la instructaj de Direcția Publică de Sănătate Bihor

Astăzi la ora 09.00 în aula Facultății de Medicină din Oradea a avut loc întrunirea medicilor de familie convocată de Direcția Publică de Sănătate Bihor la solicitarea prefectului Dumitru Țiplea.

Întâlnirea a fost prezidată de prefectul Dumitru Țiplea, alături de reprezentanți ai Comandamentului Județean pentru Situații de Urgență Bihor. Prefectul Țiplea a adresat sălii arhipline mulțumiri pentru prezența în număr mare și aprecieri pentru efort.

„Județul Bihor este la granița de Vest și gestionăm 6 puncte de trecere a frontierei. Avem o situație specială, iar dumneavoastră sunteți prima verigă în relația cu cetățenii și sunteți foarte importanți în acest context. Suntem primul județ din România care organizează această întâlnire în vederea pregătirii dumneavoastră pentru a preveni infectările cu coronavirus.”

Întâlnirea a continuat cu instruirea medicilor de familie privind procedura de lucru în cadrul contextul epidemiologic privind cazurile suspecte de Covid19.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.