Materiale pirotehnice interzise, confiscate de polițiștii din Ștei de la un localnic

169

Joi, 31 decembrie 2020, în jurul orei 14.35, pe strada Andrei Mureșanu din localitatea bihoreană Ștei, polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei împreună cu polițiștii Poliției orașului Ștei au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din Ștei,

în timp ce transporta cu un autoturism 1,177 kg. de materiale pirotehnice, respectiv 5 cutii cu artificii și 2 cutii cu petarde din categoriile F2 și F3.

Întrucât bărbatul de 48 de ani nu este autorizat să dețină sau să transporte materiale pirotehnice, în cauză a fost întocmit dosar penal, iar materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările în cauză sunt continuate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.