Măsuri de ordine publică cu ocazia Hramului Mănăstirii Izbuc

231
Mănăstirea Izbuc

În data de 07 mai, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor, vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul manifestărilor religioase prilejuite de Hramul Mănăstirii „Izbuc”. 

Recomandăm cetăţenilor să manifeste răbdare şi să adopte un comportament civilizat și decent. Participanţii sunt rugaţi de asemenea, să manifeste înţelegere faţă de măsurile ce vor fi luate de către forţele de ordine prezente pentru a asigura ordinea şi siguranţă publică, să evite aglomeraţia, să păstreze distanțarea fizică şi să poarte masca de protecție. 

Totodată, sfătuim credincioşii să acorde atenţie bunurilor şi obiectelor personale, să asigure autoturismele parcate şi să nu lase la vedere obiecte ce ar putea atrage atenţia persoanelor rău intenţionate şi nu în ultimul rând, să acorde o grijă deosebită copiilor deoarece aceştia se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă „112”.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.