Mașini abandonate sau fără stăpân

468


Conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, agenţii constatatori din cadrul Primăriei Oradea – Direcția Poliția Locală Oradea au identificat câteva autoturisme presupuse a fi abandonate sau fără stăpân, aflate pe domeniul public. Acestea sunt:

– pe str. Calea Clujului nr. 2, a fost identificat un autovehicul fără număr de înmatriculare, având următoarele caracteristici: marca Audi, culoare verde.

– pe str. Sovata nr. 91, a fost identificat autovehiculul (BH 03 GBJ) considerat a fi fără stăpân, având următoarele caracteristici: marca Dacia, culoare albastră.

– str. Sovata nr. 16, a fost identificat un autovehicul fără număr de înmatriculare, având următoarele caracteristici: marca Ford, culoare gri metalizat.

Fiind necesară eliberarea domeniului public, conform prevederilor Legii 421/2002, acestea urmează a fi ridicate și transportate pe strada Academiei. 

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, Piaţa Unirii nr. 1, tel: 0259/408.839.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.