24.2 C
Aleşd
joi, 8 iunie 2023

Marșul pentru Viață 2023 are loc sâmbătă la Oradea

Urmărește-ne și pe Google News

Asociatia Parinti pentru Ora de Religie filiala Bihor, cu sprijinul cultelor crestine din judetul Bihor, organizează sâmbătă, 25 martie, ora 12,30, în Oradea, Marșul pentru viață 2023 sub genericul „Viitorul este pro-viață.” 

- Publicitate -

Evenimentul se găsește la cea de-a 13-a ediție în România și reprezintă punctul culminant al Lunii pentru viață, desfășurată în perioada 1–31 martie, având aceeași temă ca a marșului. Desfășurat atât la nivel national cât și international, Marșul pentru viață urmărește conștientizarea deplinei umanități a copiilor nenăscuți și a nevoii de a sprijini femeile în criză de sarcină, pentru ca acestea să-și poată naște copiii, care să trăiască și să aibă o viață frumoasă și fericită.

Marșul pentru viață 2023 are ca temă în România și Republica Moldova, „Viitorul este pro-viață.” 

Această temă își propune să stimuleze conștientizarea și implicarea participanților și a societății în construirea unui viitor pro-viață – acel viitor în care fiecare femeie însărcinată aflată în dificultate, va fi sprijinită pentru a-și naște copilul și în care viața fiecărui copil născut și nenăscut va fi valorizată la demnitatea ei deplină, indiferent de vârsta sau de starea de sănătate, indiferent dacă e băiat sau fată.

 Important de subliniat este faptul că Marșul pentru viață este un eveniment apolitic și neconfesional.

Marșul va debuta cu o adunare publică organizată în Piața Unirii, sâmbătă 25 martie 2023, începând cu ora 12:30, urmată de marșul propriu-zis pe traseul: Piața Unirii, Calea Republicii până la Magazinul Crișul.

Toți bihorenii sunt invitați să ni se alăture pentru a prelua și a transmite mai departe mesajul ”Viitorul este pro-viață”.

  Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor în vigoare.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

33,229FaniÎmi place
1,759CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI