Luni, 17 iunie, la ora 21.19, pe strada Eroilor din municipiul Marghita, polițiștii rutieri din Marghita au depistat în trafic un localnic de 36 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație alcoolică de 1,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 16 iunie, la ora 00.10, pe drumul comunal 4, în localitatea bihoreană Tarcea, polițiștii din Valea lui Mihai au depistat în trafic un bărbat de 59 de ani, din Valea lui Mihai, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, duminică, 18 iunie, la ora 02.10, pe drumul județean 108/I, în localitatea bihoreană Şuncuiuș, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un localnic de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 15 iunie, la ora 07.36, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un bărbat de 63 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, 15 iunie, la ora 02.30, pe strada Mihai Eminescu din municipiul Salonta, polițiștii rutieri din Salonta au depistat în trafic un localnic de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.