Mai mulţi bihoreni au fost prinşi băuţi la volan

427

Luni, 17 iunie, la ora 21.19, pe strada Eroilor din municipiul Marghita, polițiștii rutieri din Marghita au depistat în trafic un localnic de 36 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație alcoolică de 1,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 16 iunie, la ora 00.10, pe drumul comunal 4, în localitatea bihoreană Tarcea, polițiștii din Valea lui Mihai au depistat în trafic un bărbat de 59 de ani, din Valea lui Mihai, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, duminică, 18 iunie, la ora 02.10, pe drumul județean 108/I, în localitatea bihoreană Şuncuiuș, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un localnic de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 15 iunie, la ora 07.36, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un bărbat de 63 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, 15 iunie, la ora 02.30, pe strada Mihai Eminescu din municipiul Salonta, polițiștii rutieri din Salonta au depistat în trafic un localnic de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.