În luna decembrie, patinoar deschis permanent, la ERA Park

209

Frigul iernii e tot mai apăsător? ERA Park te scoate la mișcare! Parcarea centrului comercial s-a transformat zilele acestea într-un mega-patinoar, care îi așteaptă pe orădeni la super distracție!

Întins pe o suprafață de 800 de metri pătrați, „lacul de gheață” este deschisde luni până vineri, între orele 11 și 24 iar sâmbătă și duminică între orele 10 – 24, cu pauză de o oră, pentru ca gheața să se păstreze la cea mai bună calitate, este curățată în fiecare zi, între orele 17 și 18.

In data de 5 si 6 decembrie accesul pe patinoar este gratuit!

Din data de 7 decembrie prețul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru copiii până în 14 ani și 13 lei pentru adolescenți și adulți. În plus, cei care doresc să își închirieze patinele plătesc 10 lei.

E important de reținut că la patinoarul de la ERA Park plătești o dată și te dai cât vrei! Tot ce trebuie să faci este să îți pui patinele și să aduci cu tine buna dispoziție iar de restul ne ocupăm noi!

In acest an, pe langa patinoar, in parcare va mai asteapta si casute cu bauturi calde, mancare, cozonac secuiesc și un parc de distracții!

De precizat că, pentru a face și mai frumoase sărbătorile bihorenilor, patinoarul va fi deschis inclusiv de Crăciun (25 decembrie) și de Anul Nou (1 ianuarie).

Andreea Stan

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.