Locurile de joacă din Oradea vor fi dotate cu noi aparate

329
 

Primăria Oradea urmează să monteze noi aparate destinate locurilor de joacă din oraș. Specialiștii Direcției Tehnice pregătesc caietul de sarcini pentru achiziționarea acestora. 

„Bugetul pentru anul acesta, destinat achiziționării aparatelor de joacă, este de 252.000 lei. La momentul actual sunt amenajate și dotate cu aparate 119 locuri de joacă în oraș”, spune Mircea Stejeran – şeful Serviciului Lucrări și Servicii Publice din cadrul Primăriei Oradea.

Vor fi achiziționate mai multe tipuri de echipamente: balansoare cu două locuri, carusel cu băncuțe, leagăn cu două locuri – din care unul cu protecție, complex format din două leagăne, tobogan și cățărătoare, complex format din trei tobogane și patru leagăne, complex format din cinci tobogane și cățărătoare. 

Amplasamentele vizate de Primăria Oradea sunt: str. Meșteșugarilor, str. Lăpușului, str. Andrițoiu, str. Șelimbărului, str. M. Sadoveanu, str. Sf. Ap. Andrei, Parcul Libertății, str. Matei Corvin, str. A. Odobescu, str. Aluminei, și str. Făgărașului. 

Toate aceste amplasamente au fost alese în baza cererilor formulate pe parcursul anului trecut de către orădeni.

Fiecare echipament de joacă furnizat va fi însoțit de certificatul de garanție, perioada de garanție acordată fiind de 24 de luni de la semnarea procesului verbal de recepție, a furnizării și montării echipamentelor pentru spații de joacă.

Licitația pentru achiziționarea aparatelor va fi organizată în perioada imediat următoare.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.