LISTĂ Ce clase funcționează online și care sunt cu prezență fizică, în Bihor

367
elev online
Foto © Mariakray | Dreamstime.com

Inspectoratul Școlar Județean Bihor a actualizat și în această săptămână, în urma centralizării raportărilor din unitățile de învățământ preuniversitarbaza de date cu rata de vaccinare a personalului din unitățile de învățământ de la nivelul județului Bihor, corelată cu rata de incidență

Din cele 724 de unități de învățământ preuniversitar din județul Bihor doar 52 de unități vor desfășura procesul de predare învățare online, iar restul 672 cu prezență fizică.

Printre şcolile şi grădiniţele care rămân cu procesul de predare şi învățare online se numără şcoli şi grădiniţe din localităţile: Tinca, Dobreşti, Luncasprie, Topa de Sus, Crînceşti, Budoi, Câmpani, Fânaţe, Sighiştel, Cărpinet, Cefa, Ceişoara, Corbeşti, Inceşti, Cotiglet, Duşeşti, Chişlaz, Chiraleu, Cociuba Mare, Cheşa, Petid, Cărăsău, Hidişelu de Jos, Hidişelu de Sus, Sântelec, Mierlău, Leş, Nucet, Sălişte de Vaşcău, Criştioru de Jos şi Poiana.

În Alesd, pentru că incidenţa îmbolnăvirilor cu Covid-19 este de 1,43 cazuri la mia de locuitori, toate şcolile şi grădiniţele funcţionează faţă în faţă.

Vezi mai jos scenariul de funcţionare pentru fiecare unitate de învăţământ din Bihor:

Situatie_scoli_3Decembrie

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.