Lăsat sub control judiciar după trei furturi comise luna trecută, un hoţ din Tinca a spart din nou o maşină

217
Reținut
Foto caracter ilustrativ

Tânăr din Tinca cercetat sub control judiciar, bănuit de repetate furturi, cercetat într-un nou caz de furt din auto.

Joi, 28 ianuarie, în urma cercetărilor efectuate față de un tânăr de 18 ani, din localitatea bihoreană Tinca, polițiștii Postului de Poliție Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor îl vor prezenta pe acesta la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, iar procurorul se va adresa Judecătoriei Salonta cu propunere de arestare preventivă a sa, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Tânărul este bănuit de polițiștii din Tinca că, în seara de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, ar fi pătruns prin efracție într-un autoturism parcat pe o stradă din localitatea de domiciliu și ar fi sustras 230 de lei.

Acesta era deja cercetat de polițiștii din Tinca sub control judiciar, fiind bănuit de comiterea unei alte infracțiuni de furt calificat, la 14 decembrie 2020, când ar fi pătruns prin efracție în trei imobile din Tinca și ar fi sustras 2.600 de lei dintr-unul dintre imobile, diverse bunuri de 300 de lei dintr-un altul, respectiv bunuri în valoare de 150 de lei din al treilea imobil, prejudiciu recuperat parțial de polițiști.

În acest caz, cercetările au fost finalizate, iar dosarul a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.