L-AŢI VĂZUT? Tânăr de 20 de ani dat dispărut

1476
MARCU SERGIU
MARCU SERGIU

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Polițiștii Poliției Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați, la 18 februarie a.c., de familia unui tânăr de 20 de ani, cu reședință în municipiul Oradea, județul Bihor MARCU SERGIU  că acesta a plecat de la domiciliu în cursul dimineții de 18 februarie 2020, în jurul orei 04.30 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,80 m, 75 kg., faţă ova, ochi căprui, păr șaten, prins în coadă, la spate, constituție atletică, are în urechea dreaptă un piercing argintiu, poartă aparat dentar, are tatuată o clepsidră pe antebrațul mâinii stângi.

ÎMBRĂCĂMINTE: Hanorac gri deschis, cu glugă, geacă neagră, din piele, tricou gri, blugi negri, pantofi sport gri cu negru.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei.

UPDATE: Tânărul de 20 de ani, plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de marți a fost găsit. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, transmit polițiștii.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.