Jandarmii vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, pe timpul desfășurării manifestărilor prilejuite de sărbătorirea „Zilei Unirii Principatelor Române”

150
Pluton Jandarmi

Vineri, 24 ianuarie, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor, vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, pe timpul desfășurării manifestărilor prilejuite de sărbătorirea „Zilei Unirii Principatelor Române” în municipiul Oradea.

De asemenea, Jandarmeriei Bihor va participa și cu un pluton în garda de onoare, la activităţile programate să se desfăşoare, începând cu ora 10:00 la statuia Regelui Ferdinand I din Piața Unirii. 

În acest context, recomandăm participanților următoarele:
– să respecte precizările organizatorilor și recomandărileforțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială.
– activitățile stabilite trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat, fără a pune în pericol ordinea și liniștea publică, siguranța persoanelor, integritatea corporală, proprietatea publică și privată.
– participanții nu trebuie să aibă asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a ordinii și liniștii publice.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.