Jandarmii bihoreni au salvat două persoane vârsnice din casa cuprinsă de flăcări (video)

361

Joi, 25 octombrie în jurul orelor 15:30, pe timpul executării unui mandat de aducere emis de DIICOT Sibiu, în dreptul localității Brad din județul Hunedoara, echipajul de jandarmi a observat o casă în flăcări.  

Aceștia au oprit autospeciala și fără să stea pe gânduri au intrat în imobil unde au găsit un cuplu sexagenar pe care l-au evacuat în siguranță.

„Cu toate acestea misiunea principală nu a fost neglijată, rămânând în sarcina celui de al treilea camarad paza și protecția persoanei transportate și apelarea numărului unic de urgență 112 pentru a cere sprijin colegilor pompieri.

Până la venirea acestora, colegii noștri au reușit sa întrerupă curentul electric și cu ajutorul extinctorului din dotarea autospecialei, a găleților și a unui furtun racordat la o sursă de apă, au limitat propagarea incendiului.

După ce s-au asigurat că persoanele sunt în siguranță și echipajul ISU din cadrul Secției de Pompieri Brad au preluat misiunea, aceștia și-au continuat deplasarea spre destinație”, spun reprezentanții Jandarmeriei bihorene.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.